Tiivistys

Tiivistys

Rakennuksen sisälle tulevia ilmavuotoja korjataan tiivistämällä. Tiivistäminen estää tehokkaasti haitallisten ilmavuotojen pääsyn sisäilmaan. Vaurioituneet rakenneosat ja niiden epäpuhtaudet eivät kuulu sisäilmaan jota hengitämme. Tyypillisiä vuotokohtia ovat lattian ja seinän välinen liitos, läpiviennit yläpohjaan tai lattiasta sisälle.

Kohteissa joissa on useampi kerros putkiläpiviennit muodostavat hormiston asunnosta toiseen ja levittävät hajuja ja muita epäpuhtauksia. Ikkunan ja ovien karmit ovat myös tyypillisiä vuotokohtia. Rivi-ja kerrostaloissa hajujen leviäminen asunnosta toiseen pystytään estämään tiivistämällä. Tiivistäminen estää myös äänien kulkeutumista ja parantaa energia tehokkuutta.

Käytämme haitta-aineiden korjauksissa sertifioituja ja hyväksyttyjä tuotteita. Asentajamme ovat saaneet koulutuksen haitta-aineiden hallintaan.

Toimittajat: 

TKR- tuotteet ovat kotimaisia, laajasti testattuja ,luonnonöljypohjaisia tuotteita joita on käytetty -80 luvulta saakka.

 Betton Oy.n maahantuoma Uzin-kapselointi järjestelmä on Suomen ensimmäinen hyväksytty järjestelmä nousevaa kosteutta ja haitta-aineita vastaan. 

Käytössämme on MasterProtect255 haitta-aineiden kapselointi järjestelmä.

Myös suunnitelmien mukaisilla tuotteilla urakointi.

Onnistuneen tiivistyksen takaa hyvä suunnitelma ja tarvittavat mittaukset. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Lisätietoja sisäilman laadun selvittämiseksi löytyy sisäilmayhdistyksen sivuilta.

https://www.allergia.fi/
https://www.sisailmayhdistys.fi/

Pesuhuoneen lattian tiivistys. Pinnoitus tehty TKR-menetelmällä. Laattapinta esikäsitelty ja pinnoitettu 2 kertaan.
Image
Ukkolantie 8B
80100 Joensuu

Laskutustiedot
Image